Schoonmaakbedrijf Gadeloos | Facilitaire diensten

Op zoek naar schoonmakers in Drenthe? Gadeloos is een betrouwbare en ervaren partner voor al uw schoonmaakwerk. Wij zijn gevestigd in Nieuw-Amsterdam, en leveren onze schoonmaakdiensten in Drenthe.

Scholen, overheidsinstellingen, bedrijven, kantoren en horecagelegenheden maken geregeld gebruik van onze professionele schoonmaakdiensten. Duidelijke afspraken en kwaliteit zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten. Of het nu gaat om een incidentele klus, wekelijks schoonmaken of dagelijks schoonmaakonderhoud, wij staan voor u klaar!

 

Onze schoonmaakdiensten

Door onze ervaring en professionele, gespecialiseerde medewerkers kunt u bij ons terecht voor de volgende schoonmaakdiensten en facilitaire diensten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag direct een offerte aan.

 • Opleveringsschoonmaak
  Voor het schoon en stofvrij opleveren van een nieuwbouwhuis of voor het grondig schoonmaken van een woning na renovatie of verbouwing.
 • Vloeronderhoud
  Om de levensduur van uw vloer te verlengen is periodiek onderhoud essentieel. Door preventief, dagelijks en periodiek onderhoud blijft de vloer in topconditie. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten vloeronderhoud zoals tapijtreiniging, linoleum polymeren, houten vloeren en gietvloer onderhoud.
 • Galerijen, Portieken, VVE
  Gadeloos zorgt ervoor dat het trappenhuis, de liften en de entree er altijd representatief en verwelkomend uit zien.
 • Evenementen schoonmaak
  Dit is zowel mogelijk tijdens het evenement als na afloop. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor de schoonmaak van een (bedrijfs)feest, open dag of concert.
 • Kantoren schoonmaak
  Een schone en hygiënische werkomgeving bevordert de productiviteit en maakt een goede indruk op uw klanten.
 • Kinderdagverblijven schoonmaken
  Wij werken conform de hygiënerichtlijnen van het RIVM zodat de kinderen onbezorgd kunnen spelen in een schoon en stofvrij verblijf.
 • Praktijken schoonmaken
  Wij beschikken over kennis van en ervaring met de handelswijzen benodigd in dit soort ruimtes zodat u en uw patiënten/cliënten zich altijd in een hygiënische praktijk begeven.
 • Scholen schoonmaken
  Dankzij goede schoonmaak kunnen leerlingen en docenten werken in een schone en stofvrije omgeving.

 

Schoonmakers nodig in regio Drenthe?

Klanten weten ons te vinden voor het uitvoeren van hun specifieke schoonmaakwerk. Op basis van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid streven wij altijd naar een lange-termijn samenwerking.

Staat uw klus niet in bovenstaand overzicht van schoonmaak diensten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!